NaslovnicaVijestiU finalu playoffa za ulazak u Premier ligu nas čeka veliki spektakl!

U finalu playoffa za ulazak u Premier ligu nas čeka veliki spektakl!

U Engleskoj je ovaj vikend počeo kvalifikacioni turnir za ulazak u Premier ligu, a nakon prvih utakmica, sve miriše na spektakularano finale s dva kluba sa bogatom historijom.

U elitnoj takmičenju Premier ligi, najbogatijoj ligi na svijetu, od naredne sezone će igrati Norwich City i Sheffield United, a ovaj vikend počeo je kvalifikacioni turnir za ovo takmičenje, koje uključuje timove koji su  tijekom regularne sezone završili između treće i šeste pozicije.

Gdje će Argentinac nastaviti karijeru? Pochettino nikada nije bio bliže odlasku iz Tottenhama!

Nakon prvih mečeva sve aludira na to da nas očekuije finale u kojem će snage odmjeriti dva bivša engleska prvaka. Aston Villa pobijedila je West Bromwich Albion na prvom dmeču kod kuće s 2:1, nakon što WBA vodio s 1:0, a onda je Villa na krilima Conora Hourihana i Tammy Abrahama napravila potpuni preokret.

U drugoj polufinalnoj utakmici snage su odmjerile momčad dviju velikih trenerskih zvijezda, Derby County ekipe Franck Lamparda i Leeds United Marcela Bielse. Argentinac je nakon meča ima razlog da bude zadovoljan, jer je Leeds slavio 1:0 s golom Kemara Roofa i napravio lijepu zalihu prije uzvrata koji je na rasporedu sljedeću srijedu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!