NaslovnicaVijestiU namjeri da se izbore sa dugom: Barcelona na prodaju stavila čak...

U namjeri da se izbore sa dugom: Barcelona na prodaju stavila čak 18 igrača!

Barcelona je navodno ovog ljeta stavila na prodaju izvanrednih 18 igrača – uključujući Antoinea Griezmanna, Ousmanea Dembelea i Philippea Coutinha – kako bi se riješila svog velikog duga.

U namjeri da se

Katalonski divovi očajnički žele smanjiti troškove, jer duguju oko 862 milijuna funti, brojka koja je porasla tijekom pandemije. I dok Barca pokušava smanjiti troškove sa besplatnim transferima Sergija Aguera i Erica Garcije – plaće su im jedne od najvećih u Europi.

Dakle, kako bi prikupili sredstva i smanjili troškove na plaćama, predsjednik Barcelone Joan Laporta navodno pokušava prodati 18 igrača, uključujući neke velike zvijezde.

Coutinho će vjerojatno otići, jer bi 28-godišnji brazilski reprezentativac i dalje trebao imati znatnu prodajnu vrijednost unatoč tome što se nikada nije skrasio na Camp Nou. Postoje čak i izvješća da mu je ponuđen transfer nazad u Liverpool u zamjenu da klub iz Engleske otkaže preostale rate za njegov transfer u Barcu.

Francuski reprezentativac Griezmann na sličan način nikada nije pronašao svoju najbolju formu u klubu i stoga je stavljen na listu, ali možda će biti iznenađenje što se na toj listi nalazi i Busquets.

Jordi Alba i Clement Lenglet su također igrači sa velikim plaćama, dok je Sergi Roberto povezan sa prelaskom u Manchester City.

Potpisivanje igrača poput Aguera i Garcije iz Cityja će pomoći Barci da smanji troškove transfera, jer žele uštedjeti novac. Uskoro bi u besplatnom transferu trebao stići i Memphis Depay.

Na izlaznim vratima Barce bi trebali biti Samuel Umtiti, Junior Firpo, Martin Braithwaite i Matheus Fernandes; koji će svi vjerojatno privući interes drugih klubova, dok Miralem Pjanić izgleda nije dio planova menadžera Ronalda Koemana.

Ostali igrači koji navodno riskiraju da budu prodani – osim ako možda ne prihvate smanjenje plaće su Sergino Dest, Riqui Puig, Francisco Trincao, Emerson i Gerard Pique.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!