NaslovnicaVijestiUEFA donijela odluku: Ognjenu Vranješu zabranjeno igrati sa tetovažom četničkog vojvode!

UEFA donijela odluku: Ognjenu Vranješu zabranjeno igrati sa tetovažom četničkog vojvode!

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ je dobio upozorenje od strane UEFA-e. Donijeli su odluku da mu zabrane igranje europskih utakmica ako na njima bude imao otkrivenu ruku na kojoj se vidi tetovaža ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata Momčila Đujića.

31-godišnji Vranješ trenutno igra za grčki AEK, koji se kvalificirao za Konferencijsku ligu, te je igrao protiv Veleža iz Mostara. UEFA ga je optužila za neetičko ponašanje i već sinoć donijela konačnu odluku.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ognjen je zbog te iste tetovaže izbačen iz reprezentacije Bosne i Hercegovine uslijed velikog pritiska navijača.

Taj isti Momčilo Đujić je poznat pod imenom Krvavi pop iz Strmice. On je na kraju 1942. godine, te početkom 1943. počinio pokolje po selima Cista, Gornji Dolac, Dugopolje, Štikovo, Vinalić, Kijevo, Otavice, Tugare, Garjak i Gata, te je nakon toga u selu Kosovo kod Knina formirao i sabirni logor.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!