NaslovnicaVijestiUEFA donijela odluku: Ognjenu Vranješu zabranjeno igrati sa tetovažom četničkog vojvode!

UEFA donijela odluku: Ognjenu Vranješu zabranjeno igrati sa tetovažom četničkog vojvode!

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ je dobio upozorenje od strane UEFA-e. Donijeli su odluku da mu zabrane igranje europskih utakmica ako na njima bude imao otkrivenu ruku na kojoj se vidi tetovaža ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata Momčila Đujića.

31-godišnji Vranješ trenutno igra za grčki AEK, koji se kvalificirao za Konferencijsku ligu, te je igrao protiv Veleža iz Mostara. UEFA ga je optužila za neetičko ponašanje i već sinoć donijela konačnu odluku.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Ognjen je zbog te iste tetovaže izbačen iz reprezentacije Bosne i Hercegovine uslijed velikog pritiska navijača.

Taj isti Momčilo Đujić je poznat pod imenom Krvavi pop iz Strmice. On je na kraju 1942. godine, te početkom 1943. počinio pokolje po selima Cista, Gornji Dolac, Dugopolje, Štikovo, Vinalić, Kijevo, Otavice, Tugare, Garjak i Gata, te je nakon toga u selu Kosovo kod Knina formirao i sabirni logor.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!

1.000KN BONUS
NIŠTA
25€ BONUS
NIŠTA
EKSKLUZIVNI KOEFICIJENTI
NIŠTA
BONUS KREDITI
NIŠTA
Možda je baš danas tvoj sretan dan!
Zaigraj i osvoji bonus dobrodošlice!

Pravila igre:

  • Jedna igra po osobi dnevno
  • Varalice će biti diskvalificirani
  • Gamble responsibly, T&C Apply, 18+