NaslovnicaVijestiUEFA ŠOKIRALA MNOGE: Ovo su tri nogometaša nominovana za najboljeg u Evorpi!

UEFA ŠOKIRALA MNOGE: Ovo su tri nogometaša nominovana za najboljeg u Evorpi!

Uefa je objavila popis tri finalista u prvom ovogodišnjem izboru za najboljeg nogometaša u protekloj sezoni i na taj način razočarala ali i šokirala mnoge ljubitelje ove igre.

UEFA će proglasiti najbolje u Monte Carlu 30. kolovoza a u izboru će sudjelovati također naše kolege iz svih većih novinskih agencijaa. UEFA je danas objavila popis od tri finalista koji će se boriti za nagradu. U užem izboru mnogi su očekivali barem jednog nogometašaa iz redova svjetskih prvaka, momčadi Francuske, a bilo je mnogo govora o tome da je ovo prvi da put među finalistima u posljednje vrijeme pojedinačnog izbora neće biti duela između Lionela Messija i Cristiano Ronalda.

>> IGNORISAO MINO RAIOLU I PROPAO MU TRANSFER IZ SNOVA: Real Madrid ga je želio, ali on je svom agentu radio iza leđa!

Messi stvarno nije zaslužio što i nije bila velika novost, a u izbor se nekako uspio ugurati Ronaldo, iako je bioglavni adut u Realovom trećem uzastopnom osvajanju europskog naslova, ali sa njegovom reprezentacijom nije dogurao daleko na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Sličano je i iznenađenje – pogotovo s obzirom na nedostatak Antoine Griezmann – Mohamed Salah, koji gotovo da nema ozbiljniji nastup na Svjetskom prvenstvu, nakon što odigrao odličnu sezonu u Liverpoolu, ali ipak nije ništa osvojio.

[su_bet365_koeficijenti]

Naravno, Luka Modrić, , nije iznenađenje. Njegov doprinos Realu ka europskom naslovu i hrvatskom putu do drugog mjesta na Svijetu ne može nitko osporiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!