NaslovnicaVijestiUEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može voditi...

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može voditi na Europsko prvenstvo

UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da pozovu još trojicu nogometaša, što je rezultat prijedloga nekih trenera koji su istaknuli gust raspored natjecanja ove sezone i rizik od ozljeda.

Na prethodnom Europskom prvenstvu 2021., UEFA je također omogućila proširenje broja igrača na popisu za natjecanje, što je bio odgovor na pandemiju koronavirusa. Čini se da će ovo sada postati uobičajena praksa za UEFA-ina reprezentativna natjecanja. Nakon dugog špekuliranja u medijima, ova odluka je sada i službeno potvrđena.

Svi igrači će biti uključeni u zapisnik utakmice, što je suprotno praksi na EURU 2021., prvom međunarodnom natjecanju s proširenim popisima zbog pandemije koronavirusa, kada su tri od 26 pozvanih igrača morala ostati na tribinama.

Najnovije vijesti

Messijeva potpisana salveta prodana za 760.000 funti

0
Salveta na kojoj je Lionel Messi 2000. potpisao ugovor o pridruživanju Barceloni prodana je za 760.000 funti, objavila je britanska aukcijska kuća Bonhams u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!