NaslovnicaVijestiUFC zvijezda Conor McGregor kupuje Manchester United?

UFC zvijezda Conor McGregor kupuje Manchester United?

Stižu nam navjerojatne vijesti iz Engleske, gdje je UFC zvijezda Conor McGregor pitao svoje navijače da li bi trebao kupiti Manchester United.

UFC zvijezda Conor

U utorak navečer je izgledalo da se zlokobna Superliga raspada, jednako brzo kako su je i najavili Florentino Perez, Andrea Agnelli, Ed Woodward i ostatak vlasnika najboljih europskih ekipa.

Izvršni direktor Manchester Uniteda Woodward je podnio ostavku nakon što se sve urušilo, a Crveni đavoli su se povukli iz Superlige.

To će za mnoge navijače Uniteda doći kao pobjeda, jer nikada nisu vjerovali Woodwardu, iz prilično očiglednih razloga, ali to će biti samo prvi korak.

Navijači će očajnički željeti da se riješe Glazersa i kako bi klub dobio nove vlasnike, a na iznenađenje većine, bivši UFC prvak McGregor iznio je svoje ime kao potencijalnog kupca.

Glazersi su kupili klub u svibnju 2005. godine, prenijevši ga u privatno vlasništvo i uklonivši ga s burze.

Ovaj potez nije dobro prošao kod navijača Uniteda i brzo su se stvorile skupine protiv Amerikanaca, koji također posjeduju Tampa Bay Buccaneer iz NFL-a.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!