NaslovnicaVijestiUkoliko želi napustiti Bayern, naša vrata su mu otvorena: Mullera želi polufinalist...

Ukoliko želi napustiti Bayern, naša vrata su mu otvorena: Mullera želi polufinalist Lige prvaka!

Legendarni napadač bavarskog giganta ne bi imao problema s pronalaženjem novog poslodavca ako odluči napustiti trenutnu sredinu, o čemu se vrlo aktivno priča u zadnje vrijeme. Napadača veoma cijeni jedan od legendarnih Nizozemca.

Sporski direktor Ajaxa Marc Overmars jasno je dao do znanja da su vrata nizozemskog giganta uvijek otvorena Thomasu Mulleru. Ako njemački napadač odluči napustiti Bayern, brzo će moći pronaći novog poslodavca.

Za Mullera se već neko vrijeme spominje da je veoma nezadovoljan svojim statusom u bavarskom gigantu sa Allianz Arene. Overmars, bivši sjajni nogometaš, momentalno bi poželio +dobrodošlicu 30-godišnjaku u svom klubu.

Zašto je Higuain ponovo tako dobar? Razlog je jednostavan ali i fascinatan!

“Za mene je Muller zaštitni znak Bayerna. Ako želi, jednostavno me mora nazvati. U svakom trenutku može doći u Ajax”, rekao je sportski direktor Ajaxa za Sportbuzzer.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Thomas Muller ima ugovor s Bayernom do ljeta 2021. godine, a čini se kako će već na zimu napustiti redove minhenskog kluba jer je izgubio mjesto u startnoj postavi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!