NaslovnicaVijestiZašto je Higuain ponovo tako dobar? Razlog je jednostavan ali i fascinatan!

Zašto je Higuain ponovo tako dobar? Razlog je jednostavan ali i fascinatan!

Gonzalo Higuain nakon isteka posudbe u Chelseaju i nakon dvogodišnjeg lutanja nije prihvatio da napusti Juventus i tako neslavno zapečati svoju sudbinu u torinskum klubu. Stvar je uzeo u svoje ruke i posvetio se isključivo – prehrani.

mega transfer

Nakon dvije katastrofalne i za zaborav posudbe u AC Milanu i Chelseaju, Gonzalo Higuain vratio se u Juventus, gdje je na iznenađenje mnogih koji su ga već otpisali zauzeo relativno dobru poziciju u klubu. Argentinac je uvjerio trenera Maurizia Sarrija da još uvijek može igrati na vrhunskoj razini, ali je za uzvrat morao napraviti neke kompromise.

Transfer glasine: United dovodi vrhunskog napadača, Pogba počeo pregovore sa novim klubom, Tottenham i Juventus mjenjaju igrače

Talijanski mediji navodno su izvijestili da je recept uspjeha stroga dieta koje se Higuain do sada pridržavao. U prošlosti, posebno u zadnje dvije godine je argentinski napadač imao problema s prekomjernom kilažom, pa se sada drži dijete. Njegova tjelesna težina sada je prilično stabilna, Higuain danas teži 75 kilograma i, postigavši već tri gola, očito mu ide dobro.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Tako npr. dok je nastupao za Chelsea, imao je čak 13 kilograma više a ranije u karijeri broj njegovih kilograma prelazio je čak i 90. Druženje sa Ronaldom, izgleda da ga je vratilo u život.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!