NaslovnicaVijestiPAZITE SE NAFTAŠI, STIŽE BAYERN! Uli Hoeness potvrdio: Bayern više nema finansijskih...

PAZITE SE NAFTAŠI, STIŽE BAYERN! Uli Hoeness potvrdio: Bayern više nema finansijskih ograničenja

Dugo je Bayern inzistirao na tome da ne bi slijedili ludi trend rasipanjaa novcem te su do nedavno tvrdili da je 100 milijuna eura nerazumljiv iznos za jednog igrača. Sada u klubu razmišljaju drugačije.

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness gostovao je u poznatoj TV emisiji Doppelpass, koju je nekada emitirala DSF televizija, a danas Sport1. Govorio je o brojnim temama, uključujući Franck Ribery i Arjen Robben, koji će dobiti oproštajni meč, a posebno Ribery u budućnosti, vjerojatno i neku vrstu klupskog posla.

ČELNICI KLUBA ODLUČILI: Evo što će se dogoditi s Kepom nakon onoga što je uradio jučer!

Također se dotaknuo Jamesa Rodrigueza, koji igra u Bayernu kao posuđen nogometaš, a do svibnja Bavarci moraju javiti svoju odluku u Madridu. No, kako Hoeness tvrdi, kupit će Kolumbijca samo ako to želi trener Niko Kovač.

Hoeness je privukao većinu javnosti svojom izjavom na temu transfera. U Bayernu su bili protiv velikih transfera, proitiv rasipanja i protiv toga da se za jednog igrača plati preko 100 miliona eura, aliu Bayern je jedan od najbogatijih klubova na svijetu, pa ne čudi što su Bavarci okrenu ploču.

“Transferi mogu postati skupi, mi ne gubimo, dobro smo pripremljeni za ljeto, imamo Pavarda, tražit ćemo rješenja u središtu obrane, dobro smo pripremljeni. “Ako možete dobiti igrača poput Lucasa Hernandeza, onda nije puno platiti 80 milijuna eura. Ne postoje granice za takvu kompenzaciju. ”

Hoeness, koji još ne zna koliko dugo će se održati na vodećoj poziciji u klubu (kaže da dok god se dobro osjeća), također je priznao da je Oliver Kahn kandidat za naslijednika Karla- Heinza Rummenigge , te je potvrdio kako su pregovori u tijeku.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!