NaslovnicaVijestiUnited i Arsenal naredne sezone igraju Ligu prvaka: Šanse da se ovo...

United i Arsenal naredne sezone igraju Ligu prvaka: Šanse da se ovo desi su ogromne!

UEFA je danas priopćila kako su njezini tužioci arbitražnom odboru uprave za financijsku kontrolu podnijeli “dosje” o Manchester Cityju , što je za City korak bliže isključenju iz Lige prvaka zbog kršenja FFP-a.

Manchester United će platiti

Manchester City osvjač Premier lige, zbog dokumenata koje je prije nekoliko mjeseci objavio njemački časopis Der Spiegel, je u velikoj nevolji. Dokumenti su otkrili da je City uz pomoć dužnosnika UEFA-a gdje je učestvovao i sadašnji predsjednik FIFA-e Gianni Infantino – sustavno ignorirao pravila financijskog fair playa i na neprimjeren način sponzorirao je tvrtke koje su povezane s vlasnicima Citya. Na taj način su na transfer marketu trošili novac koji nije u skladu sa FFP.

LIVERPOOL AKTIVIRA OTKUPNU KLAUZULU: Spremni platiti 43 milijuna funti samo da igrač ne ode u Tottenham!

Spiegelove objave dovele su do osnivanja posebnog istražnog tima u okviru UEFA-e koji je proveo svoj rad i proslijedio rezultate istrage arbitražnom vijeću inancijskog nadzornog odbora (CFCB), koji je nadležan za izricanje kazni u slučaju utvrđenih nepravilnosti.

Sky pretpostavlja da bi, ako bi City bio isključen iz Lige prvaka u nadolazećoj sezoni, mjesto u Ligi prvaka automatski zauzeo Arsenal, a ako Arsenal osvoji Europsku ligu, Cityevi suparnici i najveće razočarenje ove sezone Manchester United bi zaigrao u Ligi prvaka!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!