NaslovnicaVijestiUnited dogovorio veliko pojačanje za 47 milijuna eura

United dogovorio veliko pojačanje za 47 milijuna eura

Manchester United je dugo bio neaktivan na nogometnom tržištu, no danas su dogovorili potpisivanje prvog pojačanja za sljedeću sezonu, a to će biti brazilski reprezentativac Antony.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navijači Uniteda zamjerili su čelnicima kluba “pospanost” na početku prijelaznog roka koji je uslijedio nakon najgore klupske sezone u desetljećima. Očekivala su se velika imena, ali dok su njihovi najveći suparnici trgovali, Crveni vragovi su gledali sa strane.

No, danas je realizirano prvo pojačanje za sljedeću sezonu i moglo bi biti odlično rješenje ako se uklopi s trenerom koji ga je vodio u Ajaxu, Erikom ten Hagom.

Ten Hag je preuzeo United u pauzi između dvije sezone, a onda je odmah sa sobom povukao zvijezdu Ajaxa i brazilske reprezentacije. Od Antonyja imaju velika očekivanja na Old Traffordu.

Svi britanski mediji objavili su danas da je postignut dogovor o prvoj ljetnoj kupovini Ajaxa. Antony će Crvene vragove koštati 47 milijuna eura, odnosno 40 milijuna funti.

Čelnici Uniteda ovih su dana boravili u Amsterdamu gdje su stigli kako bi finalizirali dogovor s predstavnicima Brazila i Ajaxa. Danas je postignut dogovor.

Riječ je o mladom krilnom igraču koji je zablistao igrajući za Ajax nakon što je 2020. stigao iz Sao Paula. Sjajne igre donijele su mu status brazilskog reprezentativca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!