NaslovnicaVijestiUnited se bori sa Chelseajem za zvijezdu iz La Lige: Otkupna klauzula...

United se bori sa Chelseajem za zvijezdu iz La Lige: Otkupna klauzula 120 milijuna eura!

Manchester United i Chelsea bi se navodno mogli boriti za jednu zvijezdu na transfer tržištu s obzirom da su oba kluba povezana sa vratarom Atletico Madrida Jana Oblaka.

United se bori

27-godišnjak se tijekom svog vremena sa divovima iz La Lige pokazao kao jedan od najboljih vratara u Europi, odigravši 139 utakmica bez primljenog gola u 256 nastupa, dok je primio 174 gola.

To su impresivni brojevi i ocrtavaju njegov temeljni utjecan u ekipi Diega Simeonea, pa će se Atletico naravno nadati da će ga zadržati u doglednoj budućnosti.

Međutim, mogli bi se naći pod pritiskom da ga zadrže na Wanda Metropolitanu, jer The Sun izvještava da su Manchester United i Chelsea zainteresirani za talentiranog vratara.

Dodaje se da u svom trenutnom ugovoru ima klauzulu od 120 milijuna eura, što bi moglo znatno zakomplicirati nade da će ga potpisati dvojac iz Premier lige, iako je primijećeno da još uvijek postoji mogućnost smanjenja te naknade, pa ostaje da se vidi hoće li dva engleska kluba pokušati da ga dovedu.

Ove vijesti dolaze nakon što su David De Gea i Kepa Arrizabalaga imali loše sezone u Premier ligi.

Oblak je posljednjih godina jedan od najimpresivnih i najdosljednijih vratara u Europi, ali on možda nije potreba u Manchester Unitedu sa Deanom Hendersonom koji je impresionirao na posudbi u Shefieldu i naizgled je spreman da se bori za početni sastav na Old Traffordu sljedeće sezone.

Manchester United u nedelju igra protiv Leicester Cityja za mjesto koje vodi u Ligu prvaka u posljednjem kolu Premier lige gdje su favoriti za pobjedu sa koeficijentom 2.25. Nije nemoguće da Leicester iznenadi Crvene đavole po koeficijentu 3.00.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!