NaslovnicaVijestiUnited u odličnoj formi: Podatak koji potvrđuje koliko je zapravo kvalitetan nogometaš...

United u odličnoj formi: Podatak koji potvrđuje koliko je zapravo kvalitetan nogometaš Bruno Fernandes

U nogometu je ponekad teško procijeniti važnost i uticaj na klub novih pojačanja. Manchester United posljednjih godina ima trend “pucanja u prazno” kada je u pitanju kupovina igrača, ali čini se da se taj trend mijenja.

Portugalac Bruno Fernandes postao je ključni igrač i udarna snaga Manchester Uniteda preko noći. Otkako je u siječnju došao u Englesku iz lisabonskog Sprotinga, svojim je igrama impresionirao navijače i podigao formu momčadi.

Transfer glasine: City dovodi defanzivca za 85 miliona, Juventus kupuje zvijezdu PSG-a, AC Milan napokon dovodi vrhunsko pojačanje

Štoviše: otkako je Fernandes odigrao svoj prvi meč u crvenom dresu, Man United je još uvijek bez poraza. U međuvremenu, momčad je u sedam utakmica pobjedila u četiri utakmice i tri je puta remizirala, postigavši 15 golova, a primila je samo 2 gola što je podatak koji možda najviše veseli navijače Uniteda.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Svojom kreativnošću portugalski vezni igrač dao je novu dimenziju klubu. Trener Ole Gunnar Solksjaer nedavno ga je opisao kao mješavinu Paul Scholesa i Juana Sebastiana Verona. U sedam nastupa za United postigao već je postigao tri gola ali još važnije je da je on taj koji nosi sredinu teren i možda je upravo on igrač koji je trebao Paulu Pogbi, da konačno i on proigrao onako kako najbolje zna.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!