NaslovnicaVijestiUNITEDOVA PONUDA OD 80 MILIJUNA FUNTI PRIHVAĆENA: Zvijezda danas dolazi na Old...

UNITEDOVA PONUDA OD 80 MILIJUNA FUNTI PRIHVAĆENA: Zvijezda danas dolazi na Old Traffod kako bi završio ljekarske preglede

Manchester United je, kako se izvješćuje, dogovorio transfer od oko 80 milijuna funti sa Leicester Cityjem za Harryja Maguirea.

UNITEDOVA PONUDA

U posljednjih nekoliko dana branič Leicester Cityja je obavijestio klub da je nezadovoljan što ga potencijalno žele zadržati u klubu i navodno je rekao da želi transfer.

To je rezultiralo trenutnim djelovanjem lisica koje sada žele da mu odobre odlazak.

The Sun tvrdi da je sada postignut dogovor između dva kluba.

Manchester United je pristao platiti 60 milijuna funti unaprijed sa 20 milijuna funti u dodacima.

Očekuje se da će danas u Manchester stići na liječničke preglede.

Leicester je tražio 90 milijuna funti nakon što je Unitedova prva ponuda bila 70 milijuna i koja je odbijena prošlog tjedna.

Ali nakon što su shvatili da se bore u izgubljenoj bici, kako bi zadržali engleskog internacionalca, sada su spremni planirati svoj život bez njega.

Oni traže svoje zamjene u Lewis Dunku i James Tarkowskom. Maguire je u početku favorizirao prelazak u Manchester City zbog Lige prvaka i suradnje sa Pep Guardiolom.

Čini se da su prošlosezonski prvaci Premier lige ohladili svoj interes nakon što je UNited poslao svoju prvu ponudu.

Ed Woodward će sigurno biti oduševljen što je Leceister konačno odlučio da prihvati njihovu ponudu nakon što je tijekom pregovora igrao tvrdo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!