NaslovnicaVijestiUTRKA ZA ZVIJEZDU OD 200 MILIJUNA EURA: Liverpool i Real Madrid glavni...

UTRKA ZA ZVIJEZDU OD 200 MILIJUNA EURA: Liverpool i Real Madrid glavni kandidati za njegov potpis!

Liverpool se navodno pridružio utrci radi potpisivanja zvijezde PSG-a Kylian Mbappea kojeg također traži Real Madrid.

UTRKA ZA ZVIJEZDU

Francuz se svojim nastupima za Parižane etablirao kao jedan od najboljih nogometaša na svijetu.

Mbappe je postigao 69 golova dok je pružio i 36 asistencija u 98 nastupa na svim natjecanjima otkako se pridružio PSG-u iz Monaca.

Ove je sezone francuski internacionalac propustio nekoliko utakmica zbog ozljede, ali njegovi su nastupi do sada bili prilično impresivni, postigavši devet golova i četiri asistencije u 11 nastupa na svim natjecanjima.

Mbappe je povezan sa Real Madridom od strane La Parisiena, koji tvrdi da će Los Blancosi napraviti potez za njega nakon završetka sezone.

Sada El Desmarque navodi da je Liverpool također zainteresiran za potpis 20-godišnjaka koji je prema Transfermarktu procjenjen na 200 milijuna eura.

Dodatak Mbappea bi definitivno ojačao tim Redsa, koji je već jedan od najboljih na svijetu u ovom trenutku. Međutim, pitanje je kako bi se Francuz uklopio u sastav uz prisustvo Mohameda Salaha, Sadio Manea i Roberto Firminoa.

Pod uvjetom da Salah ili bilo koji od ovog trojca ode iz Liverpoola, onda bi Mbappe definitivno bio prikladna zamjena.

Jurgen Klopp također bi mogao koristiti Firminoa kao ofanzivnog veznog, a Francuza kao napadača, ako želi napadački kvartet.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!