NaslovnicaVijestiValverde nahvalio Danija Olma: Veliki je igrač!

Valverde nahvalio Danija Olma: Veliki je igrač!

Šef stručnog stožera Blaugrane Ernesto Valverde nahvalio je Danija Olma, zvijezdu zagrebačkog Dinama i novopečenog reprezentativca Španjolske koji je na meti brojnih velikih klubova, i čini se kako više nije pitanje da li će napustiti Dinamo, već gdje će otići.

Valverde nahvalio Danija Olma

Trener Barcelone Ernesto Valverde rekao je na konferenciji za medije dan uoči subotnjeg gradskog derbija protiv Espanyola kako je nogometaš Dinama Dani Olmo veliki igrač, ali neće nagađati o njegovom dolasku.

“On je igrač koji je bio ovdje. Dobar je igrač, no nalazi se u drugom klubu, a ja nemam običaj govoriti o pretpostavkama i hipotetskim situacijama. Veliki je igrač.” izjavio je Valverde na pitanje gdje vidi Olma u budućnosti.

Dani Olmo, koji je 2014. prešao iz podmlatka Barcelone u Dinamo, u četvrtak je rekao u intervjuu za katalonske novine “L’Esportiu” kako je zagrebački klub primio ponudu za njega te da bi možda bilo najbolje da ode sada u januaru. Dodao je da ne zna želi li ga Barcelona sada ili na ljeto.

Olmov eventualni odlazak bio bi cjenovno najveći transfer u istoriji hrvatske lige. Olmova cijena, prema Transfermarktu, kreće se oko 35 miliona eura, a “L’Esportiu” navodi kako se “priča da Dinamo traži 40 miliona eura”.

Olmo je u modrom dresu odigrao 124 utakmice, postigao 34 gola i upisao 28 asistencija, a zahvaljujući sjajnim partijama, pozvan je i u seniorsku reprezentaciju Španjolske.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!