NaslovnicaVijestiVALVERDE PRED OTKAZOM: Barcelona u ponedjeljak dovodi novog trenera, na Camp Nou...

VALVERDE PRED OTKAZOM: Barcelona u ponedjeljak dovodi novog trenera, na Camp Nou se vraća klupska legenda!

Kako su danas izvijestili brojni španjolski mediji, čelnici Barcelone su konačno odlučili uručiti otkaz Ernestu Valverdeu, te kao njegovu zamjenu planiraju dovesti bivši klupsku zvijezdu i trenutnog trenera Al Sadda Xavija Hernandeza.

Xavi Hernandez se vraća u Barcelonu

Valverde je pod velikim pritiskom u posljednje vrijeme, a navodno je potpuno povjerenje uprave izgubio nakon ispadanja od Atletico Madrida iz Superkupa Španjolske u petak.

Kako pišu novine AS, sportski direktor katalonskog giganta Eric Abidal i izvršni direktor Oscar Grau otputovali su u Dohu na dvosatni sastanak sa Xavijem, te su mu tom prilikom ponudili posao. U izvješću također piše kako je ovo bio neformalni sastanak, ali su mu ipak ponudili dvogodišnji ugovor, i nije poznato da li ga je prihvatio.

Xavi trenutno vodi katarski Al-Sadd, a generalni direktor kluba Turk Al-Ali pokušao je umiriti glasine izjavivši: “Pitanje odlaska Xavija u Barcelonu je normalna i očekivana stvar, jer je to njegov klub i njegov dom i on se tamo mora vratiti u budućnosti. Međutim, danas je on trener Al Sadda. Xavi i njegov tim su fokusirani na sutrašnju utakmicu protiv Al-Rayyana, i znamo da će klub takve veličine kao što je Barcelona o ovim stvarima razgovarati službenim putem.”

Unatoč velikom pritisku i željom navijača za njegovim odlaskom, Valverde je na klupi Barce osvojio niz trofeja, uključujući dva puta La Ligu i Kup Kralja, a trenutno su također i vodeći u ligi. Ipak, ono što je najviše najviše razočaralo su učinci u Ligi prvaka u posljednje dvije sezone, kada su ih izbacili Roma i Liverpool nakon velikih preokreta, kao i poraz u finalu Kupa Kralja od Valencije.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!