NaslovnicaVijestiKako vam se sviđa ova ideja? Transfer rok aktivan sve do kraja...

Kako vam se sviđa ova ideja? Transfer rok aktivan sve do kraja januara 2021. godine, dogovor vrlo blizu realizacije

Udruženje engleskih klubova (EFL) navodno je usred pregovora o promjeni transfer roka zbog pandemije novog koronavirusa, piše BBC. Transfer rok bi trebao započeti nakon završetka ovogodišnjih natjecanja na Otoku i trajati do kraja siječnja 2021. godine.

sprečavanje zaraze koronavirusom

Većina klubova u EFL-u zalaže se za tu ideju, iako je nejasno kada će sezona uopće biti završena. Prije dva tjedna udruga je u priopćenju za javnost rekla kako bi sezona mogla biti okončana u roku od 56 dana od ponovnog pokretanja, dok nadležne vlasti na Otoku još nisu postavile smjernice za početak igranja nogometa na najvišim razinama.

Kraj svih nagađanja! Poznato gdje će Cristiano Ronaldo nastaviti svoju karijeru!

U srijedu je održan sastanak predstavnika EFL-a, engleskog saveza i rukovodstva Premier lige a produljenje transfer roka bila je glavna točka dnevnog reda. Prema riječima izvršnog direktora odbora Marka Catlina, više slobode moglo bi pomoći uglavnom manjim klubovima, koji se suočavaju sa sve većim financijskim poteškoćama zbog trenutne krize.

Istodobno, s neizvjesnošću sudbine ovogodišnjeg natjecanja, postavljaju se pitanja što će biti s postojećim ugovorima i koliki će biti proračun momčadi za narednu sezonu?

Ipak, FIFA donosi konačne odluke u vezi s promjenama rokova za transfere, a EFL bi trebao prvo glasovati prije provođenja promjena koje je donijelo krovno nogometno tijelo – FIFA.

FIFAje, putem glasnogovornice za štampu, rekla BBC-u da će biti “fleksibilna u donošenju konačnih odluka, zalažući se za regularnost i integritet natjecanja i pomažući pokretanju prvenstva.”

Dakle, kako sada stvari stoje čeka nas transfer rok od kraja septembra pa sve do kraja januara.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!