NaslovnicaVijestiVan Der Vaart u Real Betisu bio plaćen 114.429 eura jer nije...

Van Der Vaart u Real Betisu bio plaćen 114.429 eura jer nije nosio crvene kopačke

Rafael van der Vaart je imao bizarnu klauzulu u svom ugovoru s Real Betisom po kojoj je bio plaćen 114.429 eura jer nije nosio crvene kopačke.

Van der Vaart je bio najpoznatiji po svojim nastupima u Real Madridu i Tottenhamu, gdje je postao heroj momčadi, unatoč tome što je ostao samo dvije godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon što je napustio sjeverni London, vratio se u Hamburg, a zatim se 2015. pridružio novopromoviranom Real Betisu, za njihov povratak u La Ligu, u besplatnom transferu.

To se svakako smatralo udarom odličnim transferom za Betis u to vrijeme, a Nizozemac je potpisao prilično unosan ugovor, s čudnim klauzulama.

Prema theversed.com, veznjaku je zabranjeno nositi crvene kopačke i zaradio je 14 odvojenih isplata jer je slijedio pravila, što znači da je ukupno zaradio 1.602.006 eura.

U izvješću se tvrdi da je razlog za klauzulu Betisov rival Sevilla, koja se povezuje s bojom, a budući da je Van der Vaart često mijenjao boju svojih kopački, osjećali su potrebu uključiti ovu klauzulu u ugovor.

Čudna klauzula veznjaka nije bila baš prvi neobičan dio ugovora profesionalnih nogometaša, jer je Ronaldinho potpisao za Flamengo 2011. godine samo jer mu je bilo dopušteno ići u izlazak dvaput tjedno.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!