NaslovnicaVijestiVanredne mjere vuku vanredne poteze: FIFA sprema veliku promjenu u pravilima nogometa!

Vanredne mjere vuku vanredne poteze: FIFA sprema veliku promjenu u pravilima nogometa!

Nicola Rizzoli, koji je zadužen za suđenje u Međunarodnom nogometnom savezu (FIFA), otkrio je namjeru FIFA-e koja bi trebala pomoći klubovima u slučaju realizacije.

FIFA predložila

Umirovljeni talijanski sudac Nicola Rizzoli, koji je nekada sudio na najvišoj razini, otkrio je u intervjuu za Sky Sport Italia da je u procesu obrada FIFA protokola koji bi nogometnim timovima omogućila ponovno pravi, grupni trening.

Transfer glasine: Juventus kupuje u Chelseaju, zvijezda Ajaxa na meti Uniteda, Pochettino pred preuzimanjem “novog giganta”

“Moramo se ponašati drugačije, posebno uzimajući u obzir socijalnu distancu kako bismo izbjegli rizik. S UEFA-om i ostalim sudionicima radimo na protokolu koji bi uspostavio svojevrsni kodeks ponašanja. Radimo na tome da smanjimo rizik na minimum”, rekao je Rizzoli, te je najavio kako će se, primjerice, sudačka “posada” u VAR sobi također malo smanjiti.

No, Rizzoli je također otkrio da FIFA razmatra mogućnost da momčad napravi više izmjena nego ikad prije (trenutno su dozvoljene tri zamjene po utakmici). Razlog je skraćeni kalendar koji će se igrati na ljeto. Opterećenja će biti veća.

“Mislim da FIFA razmišlja o pet zamjena. S zgusnutim kalendarom, kada utakmice slijede jedna za drugom na visokim temperaturama, moramo si pomoći.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!