NaslovnicaVijestiVećina Unitedovih legendi stala u obranu Ronalda, no onaj od kojeg se...

Većina Unitedovih legendi stala u obranu Ronalda, no onaj od kojeg se to najmanje očekivalo osudio njegovo ponašanje

Legendarni Portugalac Cristiano Ronaldo ove sezone zadaje velike probleme Manchester Unitedu, a uveliko se špekulira o njegovom odlasku iz kluba već nakon završetka Svjetskog prvenstva. Hoće li do tog transfera doći, ostaje da se vidi, ali je jasno da se trener ovog kluba Erik ten Hag na njega ne može ozbiljnije osloniti.

Portugalac je propustio pripreme, kritizirao je način igre nizozemskog trenera, napustio je stadion prije kraja utakmice protiv Tottenhama nakon što je postalo jasno da ga neće ući u igru, pa je time navukao na sebe bijes navijača.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, legendarni igrači Manchester Uniteda, prije svih Roy Keane i Rio Ferdinand, stalno ga u javnosti brane govoreći kako razumiju njegovo ponašanje. Kritizirao ga je Gary Neville, s kojim Ronaldo zbog toga više ne želi komunicirati, dok je sada ozbiljne kritike Ronaldu uputio Wayne Rooney, koji je kritizirao i Roya Keanea.

“Ronaldovo ponašanje prema Manchester Unitedu od početka sezone apsolutno je neprihvatljivo i ne treba ga tolerirati. Ne znam zašto ga Roy Keane toliko brani, igrao sam s njim u Unitedu. Znam da on nikada ne bi prihvatio ovakvo ponašanje ako je dijelio svlačionicu s Ronaldom”, rekao je Rooney.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!