NaslovnicaVijestiVelika čistka u Liverpoolu: Evo tko su igrači koji su otpisani

Velika čistka u Liverpoolu: Evo tko su igrači koji su otpisani

Jurgen Klopp se sprema za velike promjene u momčadi nakon što Liverpool igra najlošiju sezonu u njegovoj eri. Prema britanskom Expressu, čak 13 igrača bi moglo napustiti Anfield u narednom prijelaznom roku, uključujući Roberta Firmina, Adriana, Nabija Keitu i Alexa Oxlade-Chamberlaina. Ovi igrači neće produžiti svoje ugovore koji ističu na kraju sezone. Liverpool planira da će novac koji će uštedjeti na njihovim plaćama biti uložen u nove igrače.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Brazilski veznjak Arthur Melo stigao je na posudbu iz Juventusa u Liverpool, ali nakon skromnih 13 minuta na terenu, Liverpool jedva čeka da se riješi ovog igrača. Iako Liverpool ima opciju otkupa ugovora, Melo će napustiti klub nakon neuspješne posudbe.

Liverpool planira da se riješi nekoliko igrača u drugom planu kako bi prikupio novac za pojačanja. Caoimhen Kelleher, Sepp van den Berg, Rhys Williams i Nat Phillips su na prodaju, a Joel Matip je također blizu odlaska. Klopp bi se mogao odreći iskusnog veznjaka Jamesa Milnera, stopera Joea Gomeza i beka Kostasa Tsimikasa kako bi zaradio novac za nove igrače.

Liverpool će se suočiti s velikim izazovom u borbi za plasman u Ligu prvaka. S devet utakmica do kraja sezone, Liverpool ima čak 12 bodova manje od trećeplasiranog Newcastlea i četvrtoplasiranog Manchester Uniteda. Ostaje im malo vremena da nadoknade zaostatak i uhvate četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!