NaslovnicaVijestiVelika čistka u Real Madridu. Florentino Perez prodaje čak sedam igrača!

Velika čistka u Real Madridu. Florentino Perez prodaje čak sedam igrača!

Španjolski mediji su danas objavili tekst u kojem najavljuju veliku rekonstrukciju Real Madrida. Navodno je Carlo Ancelotti odlučio prodati čak sedmoricu igrača kako bi sakupio novac za transfere.

Velika čistka

Los Blancosi na ljeto planiraju dovesti Kyliana Mbappea iz PSG-a, Paul Pogbu iz Manchester Uniteda i Antonija Rudigera iz Chelseaja, a za to bi im trebalo oko 300 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, to su samo odštete, dok će Real morati isplatiti i plaće tim igračima, stoga se rješavaju sedmorice igrača sa platne liste. Na toj listi su Gareth Bale, Marcelo, Isco, Luka Jović, Mariano Diaz, Dani Ceballos i Jesus Vallejo.

Ako se Real rastereti njihovih plaća, napravit će ogroman posao. Samo Bale zarađuje 28 milijuna eura godišnje, dok Marcelo 16.5, Isco 15.5, Jović deset, Mariano devet, Ceballos sedam i Vallejo šest milijuna eura.

Pored ovih igrača, Real bi mogao napustiti i Eden Hazard koji će, kako stvari stoje, morati tražiti novi klub. Belgijanac također zarađuje oko 30 milijuna eura godišnje, pa dok se zbroje sve ove plaće i naknada koja bi se dobila za njih, kraljevski klub itekako može doći do 300 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!