NaslovnicaVijestiVelika greška sudaca, Barci poništen čist gol protiv Valencije! (FOTO)

Velika greška sudaca, Barci poništen čist gol protiv Valencije! (FOTO)

Na utakmici između Valencije i Barcelone na Mestalli suci su napravili ogromnu grešku, pošto je Barci poništen čist gol pri rezultatu 0:0.

Barci poništen čist gol

Drugoplasriana Valencia i prvoplasirana Barcelona odigrali su derbi utakmicu 13. kola španjolske La Lige, dvije od tri neporažene momčadi (uz Atletico) u dosadašnjem toku prvenstva.

[su_no1forfootball]

Valencia je došla do vođstva u 60. minutu pogotkom Rodriga, koji je skrenuo loptu u mrežu poslije prizemnog centaršuta Gaye, ali prethodno, u prvom dijelu igre, gostujuća momčad je oštećena za čist pogodak.

U 30. minuti utakmice Messi je pucao po golu, Neto je odbio loptu u vlastitu mrežu, a sudac nije priznao gol, iako je lopta očigledno bila u golu. S obzirom na to da u španjolskoj La Ligi još uvijek nije implementirana hawk-eye tehnologija na gol liniji, kakva je u upotrebi u ostalim ligama petice, pogodak nije priznat.

Mertens otkrio zašto je ovog ljeta odbio ponudu Barcelone!

MESSI O RONALDU: Niko nije očekivao ovakav odgovor!

Čelnici La Lige bi definitivno mogli razmisliti o uvođenju gol tehnologije koja bi pomogla sucima u ovakvim situacijama, koja je maltene postala standard u najjačim nogometnim ligama, a neke lige poput Serie A su čak otišle korak dalje upotrebom VAR tehnologije, koja sucima omogućuje pregledavanje snimaka spornih situacija.

Ipak, da pravda bude zadovoljena, Jordi Alba je u 82. minutu poravnao rezultat na sjajnu asistenciju Lionela Messija, te postavio konačan rezultat, tako da je razlika na tablici ostala na 4 boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!