NaslovnicaVijestiVelika razmjena igrača između Manchester Uniteda i Juventusa!

Velika razmjena igrača između Manchester Uniteda i Juventusa!

Juventus navodno traži veliku razmjenu igrača sa Manchester Unitedom. Stara dama je spremna odreći se Adriana Rabiota u zamjenu za Alexa Tellesa.

Velika razmjena igrača

Prema ekskluzivnom izvještaju Calciomercata, Juventus je usmjerio svoju pozornost na Alexa Tellesa, jer nastoje pojačati svoje mogućnosti na lijevoj bočnoj strani.

A u svjetlu finansijske krize koju je nanijela pandemija, spremni su jednog od svojih ključnih igrača Adriena Rabiota zamijeniti sa Alexom Tellesom sa Old Trafforda.

Vjeruje se da Juventus nije zadovoljan nastupima Rabiota u Torinu, koji se pridružio klubu još 2019. godine u besplatnom transferu.

Iako je Francuz redovito igrao pod vodstvom Andrea Pirla, čini se da mu je nedostajala konstantnost u veznom redu, što se podudaralo sa groznim nastupima Stare dame u Seriji A.

Stoga bi prelazak na Old Trafford mogao biti zanimljiv prijedlog za Rabiota, koji je u prošlosti bio povezan sa Crvenim đavolima.

Iako Unitedu trenutno ne nedostaje talentiranih veznih igrača, očekuje se da će na tržište ovog ljeta ući u potrazi za odgovarajućom dugoročnom zamjenom za ostarjelog Nemanju Matića.

Tu bi se Rabiot mogao pokazati kao pristojna opcija, s obzirom na njegovo iskustvo na najvišoj nogometnoj razini. Također ima žilavost, kao i dinamičnost koja bi mu mogla pomoći da se brzo smjesti u Premier ligu.

No s druge strane, izvještaj sugerira da je Alex Telles trenutno nezadovoljan na Old Traffordu i da bi pristao na selidbu u Italiju, jer ima talijansku putovnicu. U Juventusu bi se mogao pokazati idealnom alternativom ili čak zamjenom za Alexa Sandra, koji nije bio baš u svojoj najboljoj formi u posljednje vrijeme zbog nedostatka dosljednosti.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!