NaslovnicaVijestiVelika svađa Messija i Griezmanna na traningu Barcelone: "Nisi mi htio dodati"

Velika svađa Messija i Griezmanna na traningu Barcelone: “Nisi mi htio dodati”

Barcelonin dvojac, Lionel Messi i Antoine Griezmann su se navodno posvađali na treningu, a morao ih je razdvojiti menadžer Quique Setien i drugi igrači koji su intervenirali.

Velika svađa Messija

Antoine Griezmann se mučio u svojoj prvoj sezoni u klubu. Nakon duge transfer sage, uključujući i to da se gotovo pridružio Manchester Unitedu, transfer od 108 milijuna funti i dalje postavlja mnoga pitanja oko toga što je Francuz postigao samo 14 golova u 40 utakmica.

Španjolska web stranica Diario Gol je izvijestio da je Griezmannova svađa sa Lionelom Messijem eskalirala do razine koja ne može proći neopaženo.

Dodalo se da su menadžer Setien i neke kolege morale intervenirati na trningu. U utakmici protiv Leganesa Messi nije niti jednom htio dodati svom francuskom kolegi.

Pošto Barcelona pokušava sve da bi doveli Lautara Martineza iz Intera i Neymara iz PSGa, Griezmann bi svoju karijeru u Barceloni mogao završiti nakon samo jedne sezone.

Griezmann je povezan sa mnogim transferima, pogotovo onima koji uključuju zamjene igrača u kojima se on nalazi, gdje se navodno već vraća u Francusku u razmjeni sa Neymarom. Međutim, Francuz još uvijek ima interes drugih klubova u Europi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!