NaslovnicaVijestiVeliki hendikep za Bayern, protiv Reala bez važnog igrača!

Veliki hendikep za Bayern, protiv Reala bez važnog igrača!

Bayern će protiv Reala nastupiti bez važnog igrača prve momčadi u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka u Munchenu, pošto je doživio ozljedu na treningu.

Bayern Munchen će u polufinalu ovogodišnje Lige prvaka pokušati da ponovi uspjeh iz 2013. godine, kada su stigli do same završnice, te naposlijetku se okitili europskim naslovom, a svakako da će imati dodatni motiv da se osvete “kraljevskom klubu” za prošlogodišnju eliminaciju u četvrtfinalu.

Real je tada slavio nakon produžetaka, nakon dva kontroverzna pogotka iz zaleđa, a na kraju su i drugi put zaredom osvojili elitno europsko natjecanje, pobjedom nad Juventusom u finalu.

[su_no1_for_tennis]

Ipak, šanse Bayerna će biti umanjene s obzirom na to da neće moći računati na neumornog Artura Vidala, barem u prvoj polufinalnoj utakmici u Munchenu.

Čileanac je ozlijedio koljeno na treningu u nedjelju. Ozlijedio se kada je potrčao za loptom i odmah je pao na teren. Bol je bila toliko jaka da nije mogao hodati. Do vozila koje ga je odvelo s terena su ga odnijeli Franck Ribery i članovi Bayernovog stručnog stožera.

Transfer glasine: Buffon pravi šokantan transfer, United i Real prave ogromnu razmjenu nogometaša, Malcom od ljeta u novom klubu

Uli Hoeness otkrio: “Niko Kovač je bio naš treći izbor, prva dva kandidata su nas odbila”

Vezista Bayerna Arturo Vidal je uganuo koljeno na treningu Bayerna u nedelju i to će ga koštati igranja polufinalnog dvomeča Lige šampiona sa Realom. On će morati na operaciju, a neki nemački mediji kažu da nije sasvim sigurno da će izostati sa ovih utakmica i da je moguće da će se oporaviti u poslednjem momentu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Ozlijedio se sam, bez ikakvog kontakta sa drugim igračima. Arturo je borac i siguran sam da će se dobro oporaviti” kaže trener Bayerna Jupp Heynckes.

Bayern i Real prvu utakmicu igraju na Allianz Areni 25. travnja, dok je uzvrat u Madridu 1. svibnja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!