NaslovnicaVijestiVELIKI KORAK NAZAD: Kovačića ne žele u Realu, Chelsea ga ne može...

VELIKI KORAK NAZAD: Kovačića ne žele u Realu, Chelsea ga ne može kupiti pa karijeru nastavlja u prosječnom klubu

Budućnost hrvatskog reprezentativca Mate Kovačić je neizvjesna. Chelsea još nije odlučio će ga kupiti od Reala, odnosno da li će uopće moći da ga kupe a tu situaciju želi iskoristiti ruski div s dubokim džepovima.

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić dio je europske klupske kreme i član prestižnih klubova kao što su Inter, Real Madrid ili Chelsea od 2013. godine, kada se iz Dinama preselio u Milan Inter. U ovoj sezoni, za Chelsea je sakupio 43 nastupa na svim natjecanjima, a to samo po sebi pokazuje da ima budućnost u londonskom klubu, ali u njegovom slučaju budućnost je još uvijek prilično neizvjestna.

Evo kako je Lionel Messi reagovao na ispadanje Juventusa i Ronalda iz Lige prvaka!

Trener Chelsea Maurizio Sarri želi ga zadržati u Londonu, ali još nije jasno hoće li ga Chelsea moći kupiti zbog zabrane transfera. Chelsea se nada da zabrana ne računa na transfere koji su već ranije ugovoreni, ali još uvijek nemaju odgovor na to pitanje u engleskom klubu.

Daily Mail izvještava da želi neizvjesnu situaciju iskoristiti ruski div Zenit iz Sankt Peterburga, koji koraka ka tituli ruskog prvaka. Novinar je izvijestio da su Rusi već u kontaktu s agentom Kovačića, ali još nije poznato kako bi ideja o preseljenju u hladnu Rusiju pogodila člana srebrne hrvatske reprezentacije sa prošlogodišnjeg mundiala.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!