NaslovnicaVijestiVeliki MAKEDONSKI talent na radaru VELIKOG Reala iz Madrida!

Veliki MAKEDONSKI talent na radaru VELIKOG Reala iz Madrida!

U posljednjih nekoliko godina Real Madrid je većinu vremena provodio u potrazi za mladim i talentovanim nogometašima. Ne traže ih samo u Španjolskoj i Brazilu, nego su sada jednog pronašli u Turskoj, ali se ne radi o Turčinu, nego Makedoncu.

Španjolski mediji prenijeli su pouzdanu vijest makedonskih medija, tvrdeći kako Real Madrid prati igre mladog makedonskog nogometaša Elifa Elmasa. Devetnaestogodišnji Elmas igra za Fenerbahče i smatra se velikim talentom, ne samo u Turskoj, već i šire.

ZANIMLJIV RAZLOG: Evo zbog čega se Mario Balotelli ne želi vratiti u Milan!

Elmas je debitirao u Makedoniji u dresu Rabotničkog, kada je imao nešto manje od 16 godina. Prošle godine Fenerbahçe ga je u svoje redove doveo za skoro 200.000 eura. Od tada je odigrao 21 utakmicu za prvu momčad turskog giganta, debitirao je u Ligi prvaka gdje je također postigao gol.

Sve to je dovoljno da ga počnu pratiti mnogi europski klubovi. Osim Real Madrida koji je već poslao svoje skaute na sve utakmice Fenerbahcea, Inter, Roma i Borussia Dortmund također su zainteresirani za nogometaša pred kojim je kako stručnjaci predviđaju, velika karijera.

Elmasa je u svojoj reprezentaciji također željela reprezentacija Turske odakle i vuče korijene, ali je ipak odlučio da nastupa za zemlju gdje je rođen.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!