NaslovnicaVijestiVeliki pad u karijeri ili prikaz surove realnosti? Ante Rebić se kockao......

Veliki pad u karijeri ili prikaz surove realnosti? Ante Rebić se kockao… i izgubio!

Izvršni direktor njemačkog Eintrachta cinično je komentirao odluku hrvatskog reprezentativca Ante Rebića koji je na ljeto prisilio klub da ga pusti u italijanski AC Milan.

ANTE REBIĆ DOGOVORIO

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić uložio je velike napore da na ljeto napusti redove njemačkog Eintrachta, no nakon višemjesečne transfer sapunice konačno je otišao u Milano, gdje je prešao na dvogodišnju posudbu u zamjenu za Portugalca Andrea Silvu. Rebić je najavljen kao veliko pojačanje Rossonera, ali u praksi to do sada nije potvrdio, jer je do sada više ili manje grijao klupu za rezervne igrače sada već bivšeg trenera Marca Giampaolija.

Da li je Cristiano Ronaldo blizu završetka? “Ne, od njega tek možete da očekujete najbolje stvari”

Izvršni direktor Eintrachta Wolfgang Steubing reagirao je na Rebićevu situaciju u Milanu i utvrdio da njegov rizik nije uspio.

“Iskreno, nemam riječi. Htio je pobjeći misleći da će od sva tri napadača iz prošle sezone (uz Sebastiena Hallera i Luku Jovića) jedini ostati u klubu, što iz ove perspekltive za njega ne bi bilo uopšte loše. Ante je preuzeo rizik i sada sjedi na klupi, ali siguran sam da mu ni u budućnosti neće biti ništa lakše “, rekao je Steubing za Bild.

Rebić je ove sezone u dresu Milana prikupio svega 63 minute nogometa. Od napadačkog trojca Frankfurta iz prošle sezone najbolje se snašao Sebastian Haller u dresu West Hama, dok Luka Jović u Realu i Rebić u Milanu nisu ni sjenke igrača iz prošle sezone.

Veliki pad u karijeri ili prikaz surove realnosti?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!