NaslovnicaVijestiVELIKI TRANSFER NA POMOLU: Tottenhamov igrač godine se seli na San Siro?!

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Tottenhamov igrač godine se seli na San Siro?!

Inter iz Milana želi osvježiti svoju obrambenu liniju u kojoj su neki igrači ušli u pozne igračke godina a na popisu želja je branitelj, koji je u ekipi Tottenhama proglašen za klupskog igrača sezone.

Inter je u posljednjih nekoliko godina s dolaskom Nizozemcem Stefan de Vrijom i reprezentativcem Slovačke Milanom Škriniarom u potpunosti osvježio i pojačao njihovu zadnju liniju ekipe,  ali izgleda kako njezina obnova još nije gotova. Andrea Ranocchia na ljeto napušta klub jer mu ističe ugovor koji Inter ne želi da produži, a vrste Intera može napustiti i Brazilac Joao Miranda, koji je važan dio tima, ali također treba uzeti u obzir da ima 34 godine i bez sumnje, najbolje igračke godine su iza njega.

BARCELONA I REAL MADRID SE BORE ZA ZVIJEZDU DINAMO ZAGREBA: Hrvatski klub traži 25 milijuna eura za njega!

Sky javlja da je Inter u potrazi za novim igračima, a trenutno je u klupskim krugovima vrlo popularno ime sjajnog belgijskog reprezentativca Jan Vertonghna koji bi se kao i De Vrij u Inter mogao preseliti  bez naknade.

Vertonghen se u posljednjih nekoliko godina etablirao kao jedan od najboljih braniča u engleskom nogometu a svojim nastupima je kupio srca fanova Tottenhama koji su ga proglasili igračem godine ispred igrača kao što su Harry Kane, Christian Eriksene i Dele Alli.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!