NaslovnicaVijestiVeliki udarac za Real: Bellingham će vjerojatno morati na operaciju

Veliki udarac za Real: Bellingham će vjerojatno morati na operaciju

Jude Bellingham je u svojoj prvoj sezoni za Real Madrid pokazao zašto je prošlog ljeta kupljen za 103 milijuna eura, a s bonusima će ukupna cijena doseći još 30 milijuna eura. Time će postati najskuplji igrač u povijesti kluba.

Ofenzivni veznjak je postigao 23 gola i namjestio 13 u 42 utakmice, vodeći Real do naslova u La Ligi i Ligi prvaka. Suigrači, navijači i novinari obožavaju njegov stil igre te ga cijelu sezonu uspoređuju sa Zinedineom Zidaneom. No, nedavno se pojavila informacija koja kvari tu bajku.

Bellinghama već neko vrijeme muči jaka bol u lijevom ramenu. Inače bi odmah nakon završetka sezone otišao na operaciju, ali sada to nije opcija jer želi sudjelovati na Europskom prvenstvu. Radio Cadena SER izvještava da bi Bellingham mogao operirati rame nakon EP-a ako se stanje ne poboljša. To bi predstavljalo veliki problem za Real jer bi njihov najbolji strijelac i igrač La Lige u tom slučaju propustio pripreme i početak nove sezone.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!