NaslovnicaVijestiVeliki udarac za Real Madrid: Ostali bez bitnog igrača do kraja sezone!

Veliki udarac za Real Madrid: Ostali bez bitnog igrača do kraja sezone!

Gomilaju se problemi sa ozljedama u Real Madridu ove sezone. Tamošnji mediji javljaju kako desni bek Daniel Carvajal više neće igrati ove sezone.

Carvajal je odigrao tek 13 utakmica za Los Blancose u ovoj sezoni, dok je većinu propustio zbog ozljeda.

Imao je mnogo problema sa ozljedom koljena, mišićima i zadnjom ložom, međutim, samo deset dana nakon što se vratio na teren, pokupio je novu ozljedu zbog koje će njegova sezona biti završena.

Mediji u Španjolskoj pišu kako mu je ponovo pukao mišić i navodi se da će biti ozlijeđen i u uzvratnom susretu protiv Chelseaja, te da neće sudjelovati na treninzima sa momčadi Reala.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!