NaslovnicaVijestiVELIKO POJAČANJE: Barcelona za nogometaša Bayerna nudi 50 miliona i Lucasa Dignea

VELIKO POJAČANJE: Barcelona za nogometaša Bayerna nudi 50 miliona i Lucasa Dignea

Barcelona je spremna platiti 50 milijuna eura za nogometaša Bayern Munchena, te su pored novca u Munchen spremni poslati i Lucasa Dignea, lijevog beka koji se od dolaska iz Rome nije mnogo naigrao u katalonskom.

Barcelona za nogometaša

Časopis iz Barcelone Sport navodi da je ideja o povratku Thiago Alcantara sve popularnija među onima koji imaju zadnju riječ u Barceloni za kupovinu novih igrača. Mnogi nogometaši su za dolazak “odbjeglog sina” Thiaga a pored njih većina upravnog odbora je dala saglasnost za njegovu kupovinu. Trener Valverde je njegov veliki fan te u njemu vidi nogometaša koji će naslijediti legendarnog Andresa Iniestu.

>> MESSI PREDLOŽIO IGRAČA KOJEG BARCELONA MORA DOVESTI: “On je izvrstan igrač i mi ćemo se međusobno razumjeti”

Sport tvrdi da je Bayern za 27-godišnjeg naturaliziranog Španjolca traži 70 milijuna eura a u posao će biti uključen i lijevi bek Lucas Digne kojeg Bayern vidi kao zamjenu za Španjolca Juan Bernat koji će napustiit Bayern. Digne pored Jordi Albe u Barceloni ne igra puno, tako da je katalonski klub spreman žrtvovati Francuza, a time i cijenu Alcantare „oboriti” na 40 ili 50 milijuna eura.

[su_bonus]

U Barceloni su već prije nekoliko mjeseci najaviili dolazak Brazilca Arthur iz Gremia, oko kojeg vlada mnogo skepse o tome da li će ga transfer iz brazilske lige u jednu od najizazovnijih i najtežih liga na svijetu poremetiti u razvoju te da li će biti spreman da odmah zamjeni Inestu. Zbog toga Barca ide na sigurniju opciju, što Thiago svakako jeste.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!