NaslovnicaVijestiVeliko pojačanje u Berlinu, Hertha ne posustaje! U narednim danima završavaju transfer...

Veliko pojačanje u Berlinu, Hertha ne posustaje! U narednim danima završavaju transfer napadača Milana!

Hertha iz Berlina ima za cilj da se probije u sami vrh njemačkog nogometa, što dokazuju i njihovi ambiciozni transferi u ovom transfer roku. Nijemci su sada spremni da ponude ogromni novac za zvijezdu AC Milana.

Akvizicija mladog i obećavajućeg francuskog veznjaka Lucasa Tousart povećala je ambicije kluba iz Berlina, a prema italijanskom Sky Sportu, njemački prvoligaš sada je pokrenuo “ofenzivu” na novu veliku transfernu metu. Očekuje se da će se Hertha pridružiti Tottenhamu u lovu na napadača AC Milana Krzysztofa Piateka, koji je dosad bio neuspješan u razgovorima s Talijanima, jer Milan ne pristaje posuditi Piatka s mogućnosti otkupa nakon završetka sezone.

Manchester City spreman platiti 95 milijuna eura za potpis zvijezde iz Serije A!

Očekuje se da će Milan za Piateka tražiti odštetu od 30 milijuna eura, a prva ponuda Herthe prema talijanskom Skyu nije ispunila traženi iznos. Piatek je bio više naklonjen preseljenju na Otok a kako je POljaku već isteklo vrijeme na San Siru, bilo je više nego očito na jučerašnjoj utakmici kupa Italije protiv Torina, gdje su Milanovi navijači glasno izviždali Poljaka u 65. minuti utakmica kada je napuštao teren.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!