NaslovnicaVijestiVeliko pojačanje za Staru damu: Pavel Nedved u Londonu završava transfer zvijezde...

Veliko pojačanje za Staru damu: Pavel Nedved u Londonu završava transfer zvijezde Manchester Uniteda!

Juventus već sada traži pojačanja za iduću sezonu, a kako sada stvari stoje novi igrač Stare dame “pronađen” je u Manchesteru, u ekipi Crvenih đavola. Na taj način bi mogla biti nastavljena saradnja dvaju klubova koji su u prošlosti imali nekoliko velikih razmjena igrača.

pojačanje za Staru damu

Prošlog tjedna, potpredsjednik Stare dame Pavel Nedved susreo se u Londonu sa poznati nogometnim agentom Neliom Lucasom, čiji je klijent zvijezda Uniteda koju torinski klub želi vidjeti u svojim redovima.

To je Anthony Martial, za kojeg je navodno United već odredio cijenu i ona iznosi 65 milijuna eura, te uprava kluba ne bi imala ništa protiv prodaje francuskog reprezentativca. Razgovori su, kako prenose mediji sa Otoka već započeli, ali visina obeštećenja je problem, jer je Juventus poznat po tome da ne izdvaja visoke sume za nogometaše koji nisu svjetska klasa.

>> Koliko vrijede preostalih osam momčadi u Ligi prvaka?

Martialov ugovor sa Unitedom važi do ljeta sljedeće godine, a u ugovoru stoji klauzula prema kojoj United u bilo kojem trenutku ugovor može produžiti za još jednu godinu.

[su_champions_league]

Francuski nogometaš je stigao na Old Trafford prije dvije i pol godine iz Monaca, koji je za njega platio čak 60 milijuna eura. U ovoj je sezoni Martial je postigao 11 golova u 39 nastupa u svim takmičenjima a pri tome je još upisao i  deset asistencija. Igrač koji, sigurni smo, u Unitedu nije dobio pravu priliku te ukoliko dođe do transfera u Juventusu bi mogao pokazati svoje pravo lice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!