NaslovnicaVijestiOD REAL MADRIDA DO DRUGE LIGE: Vezni nogometaš potpisao za klub koji...

OD REAL MADRIDA DO DRUGE LIGE: Vezni nogometaš potpisao za klub koji se bori za opstanak u drugoj ligi!

Španjolac Jose Antonio Reyes, koji je dugo vremena bio najskuplji nogometaš u povijesti Arsenala, već neko vrijeme se ne može pomiriti s činjenicom da bi za njega bilo najbolje završiti nogometnu karijeru. Svoju avanturu sada nastavlja u drugoj ligi Španije.

Godine 2003. Arsene Wenger iskrcao je tada ogromnu svotu novca za mladu zvijezdu Sevilla i španjolskog nogometa Jose Antonio Reyes, koji je za 17 milijuna funti potpisao za Arsenal i dugo vremena držao rekord kao najskuplji igrač u povijesti kluba. U Arsenalu Reyes nije razočarao, ali ipak nije pokazao dovoljno da bi proveo više od tri sezone u Londonu prije povratka u Španjolsku i igranja za Real i Atletico Madrid.

Transfer karijere: Marko Rog nije dobio priliku u Napoliju ali ga zato u španskom velikanu nestrpljivo čekaju

Tijekom zadnjih godina njegova karijera krenula je silaznom putanjom, ali je ipak uspio održati kontakt s vrhunskim nogometom u Benfici, Sevilli i Espanyolu, a čini se da nekadašnji španjolski reprezentativac gubi kompas na zalasku karijeri.

Prošle je godine igrao za Cordobu kratko vrijeme, a još manje vremena je proveo u Xianjiang Tianshan u drugoj kineskoj ligi. Sada je predstavljen novim članom Extremadure, koja se grčevito bori za opstanak u drugoj španjolskoj ligi.

Extremadura je inače skromni klub iz zapadne pokrajine Španjolske, koja se smatra najsiromašnijom u Španjolskoj.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!