NaslovnicaVijestiVeznjak Napredka iz Kruševca uradio gestu koju bi trebali pratiti svi nogometaši

Veznjak Napredka iz Kruševca uradio gestu koju bi trebali pratiti svi nogometaši

Nikola Mitrovic odigrao je mnogo godina u inozemstvu gdje je vjerovatno zaradio ogromne količine novca. Dovoljno da je u posljednjoj polovici godine igrao samo iz ljubavi u Srbiji. On je naime poklonio sve plaće koje je primio u toku zadnjih 6 mjeseci u dobrotvorne svrhe.

Veznjak Napredka iz Kruševca

Vezni igrač Napredaka iz Kurševca Nikola Mitrović odlučio je igrati za ovaj klub besplatno pola godine. 37-godišnji nogometaš, u dogovoru s klubom, odlučio je donirati svoja primanja u dobrotvorne svrhe, zbog čega je i izabrao jednu od dobrotvornih organizacija, gdje je prebacio sav zarađeni novac u proteklih 6 mjeseci.

>> Antonio Conte odgovorio na Mourinhovu provokaciju

“Uvijek sam spreman pomoći, uvijek pokušavam odgovoriti na dobrotvorne akcije. Kad sam se vratio u Napredak, odlučio sam donirati svoje prihode u dobrotvorne svrhe, jez znam da netko zaista treba taj novac koji meni nije trenutno neophdan”, rekao je Mitrović, dodavši da je u svojoj nogometnoj karijeri zaradio  dovoljno novca za normalan život.

[su_bonus]

Mitrovic je započeo karijeru u Napredku, a zatim igrao za Partizan, Volgu, Ujpest, Videoton, Maccabi Tel Aviv, Šangaj Shenxin, Bnei Yehudu i Anorthosis. Igrao je i za srpsku reprezentaciju gdje je nastupio jedan put. Gesta koju je uradio Mitrović trebala bi biti primjer svi nogometašima koji zarađuju i više od njega u svojoj karijeri.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!