NaslovnicaVijestiVictor Osimhen napušta Napoli i radi transfer karijere. Uvjeti dogovoreni

Victor Osimhen napušta Napoli i radi transfer karijere. Uvjeti dogovoreni

Francuski mediji su izvijestili o prvim koracima koje PSG poduzima u pripremi za sljedeću sezonu. Jedan od najzvučnijih potencijalnih transfera je dolazak 24-godišnjeg nigerijskog napadača Victora Osimhena iz Napolija. Iako bi to bio skup transfer, Osimhen je možda i najpoželjniji igrač na europskom nogometnom tržištu nakon sjajne sezone u Serie A. Igrač Napolija postigao je ukupno 26 golova na 32 utakmice.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema najnovijim izvještajima, predstavnici PSG-a već su dogovorili većinu uvjeta transfera s menadžerima Victora Osimhena. S obzirom na to da je Osimhen trenutno jedan od najcjenjenijih nogometaša u Europi, pretpostavlja se da će PSG morati izdvojiti veliku svotu novca kako bi ga doveli u svoje redove. Transfermarkt trenutno procjenjuje njegovu vrijednost na 100 milijuna eura.

24-godišnji nigerijski napadač Victor Osimhen trenutno je u središtu pažnje mnogih europskih klubova nakon sjajne sezone u Serie A. Iako ima valjani ugovor s Napolijem do lipnja 2025. godine, čini se da bi mogao napustiti klub već ovo ljeto. PSG je jedan od klubova koji je izrazio interes, ali nisu sami – najjači engleski klubovi također žele dovesti Osimhena u svoje redove. Ovaj napadač je dosad igrao za Wolfsburg, Charleroi i Lille, a postigao je 15 pogodaka u 24 nastupa za reprezentaciju Nigerije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!