NaslovnicaVijesti(VIDEO) Bizarni trening Real Madrida objašnjava zašto imaju problema sa ozljedama!

(VIDEO) Bizarni trening Real Madrida objašnjava zašto imaju problema sa ozljedama!

Real Madrid zaista nema sreće sa ozljedama ove sezone, nakon što je objavljeno da će Eden Hazard biti van terena do šest tjedana.

Belgijanac podložan ozljedama se mučio od dolaska iz Chelseaja, a najnovija ozljeda mu je deveta koju je zadobio u Real Madridu.

Bio je to pravi pakao u kojem je 30-godišnji krilni igrač bio van terena ukupno 283 dana od dolaska na Bernabeu 2019. godine, što znači da je propustio 48 utakmica na svim natjecanjima.

Izvještava se da je Hazard ozlijedio mišić lijeve natkoljenice nakon rutinskog treninga. Zapravo je i prethodni dan propustio trening zbog umora mišića.

Real Madrid, koji je izgubio tri od posljednja četiri meča u svim natjecanjima, također će biti bez Danija Carvajala, Sergija Ramosa, Federica Valverdea i Lucasa Vazqueza za putovanje u Huescu u subotu.

I dok su mnogi posljednjih mjeseci govorili o madridskim ozljedama, posljednji Hazardov problem potaknuo je još više rasprava među navijačima, a neki su čak iznosili i stare snimke sa klupskih treninga.

Naravno, ovo nije prvi put da Reala pogađaju ozljede ove sezone. Marco Asensio, Ferland Mendy i Luka Modrić su također proveli neko vrijeme van terena, kao i Marcelo i Thibaut Courtois, ali je za to kriv gust raspored?

Ispod imamo isječak sa treninga Real Madrida, pa vi procijenite.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!