NaslovnicaVijesti(VIDEO) Danny Drinkwater izazvao veliku tučnjavu nakon što je pobijesnio na 16-godišnjaka!

(VIDEO) Danny Drinkwater izazvao veliku tučnjavu nakon što je pobijesnio na 16-godišnjaka!

Veznjak Chelseaja Danny Drinkwater dobio je crveni nakon što je u ponedjeljak navečer oborio Alfieja Devinea iz Tottenhama U23 momčadi čime je započeo masivnu tučnjavu.

Danny Drinkwater izazvao

30-godišnjaka je Devine prvo srušio i napravio prekršaj, ali Danny nije želio ostati dužan i vratio mu je istom mjerom.

Devine je pokušao pobjeći sa loptom, ali je Drinkwater imao drugih ideja.

Oborio je 16-godišnjaka i to je izazvalo veliku gužvu na terenu.

Oba su igrača isključena za ovaj incident.

Drinkwater nije igrao za prvu momčad Chelseaja od kolovoza 2018. godine i imao je neuspješne posudbe u Burnleyu, kao i Aston Villi.

Osvojio je Premier ligu sa Leicesterom 2016. godine, prije nego što je sljedeće sezone zapečatio transfer na Stamford Bridgeu u iznosu od 35 milijuna funti.

Navijači su reagirali i nadaju se da će se moći vratiti u formu koja ga je nekoć učinila vrhunskim igračem.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!