NaslovnicaVijesti(VIDEO) Eric Bailly od heroja do tragičara nakon ispadanja u četvrtfinalu Olimpijskih...

(VIDEO) Eric Bailly od heroja do tragičara nakon ispadanja u četvrtfinalu Olimpijskih igara!

Eric Bailly doveo je Obalu Bjelokosti u četvrtfinale Olimpijskih igara sa Španjolskom, prije nego što ih je njegova obrana koštala ispadanja iz natjecanja.

Eric Bailly od heroja

Branič Manchester Uniteda ovog je ljeta igrao za svoju državu u Japanu, zajedno sa kolegom iz Uniteda, Amadom Diallom, s timom koji je u svojoj skupini ostao neporažen.

U subotu su se suočili sa španjolskom momčadi koja je na Daleki istok dovela odličan sastav, koji je stigao do polufinala turnira.

Afrikanci su odlično počeli, jer je Bailly jedan od trojice igrača starijih od 23 godine kojem je dopušteno igrati u momčadi, doveo svoju ekipu u vodstvo, pri čemu ga je lopta u biti pogodila nakon kornera i uspjela ući u gol.

Dani Olmo, još jedan od onih koji su se ovog ljeta poboljšali na turnirima za svoju reprezentaciju, poravnao je rezultat nakon pola sata i činilo se da će krenuti na produžetke.

Zatim je u prvoj minuti nadoknade bivši igrač Leedsa Uniteda Max Gradel zabio gol za drugo vodstvo Obale Bjelokosti. Nije se mnogo radovao, s obzirom da je Rafa Mir izjednačio rezultat 2 minute kasnije nakon velike pogreške Erica Baillyja.

Nakon samo osam minuta u produžecima, opet je bio kriv bivši branič Villarreala, jer je Španjolska povela po prvi put na ovoj utakmici. Dirao je loptu rukom i sviran je penal, kojeg je Mikel Oyarazabal realizirao.

Nakon toga je Mir zabio u 117. minuti i opet u nadoknadi vremena na kraju utakmice kako bi dovršio svoj hat-trick i izbacio Obalu Bjelokosti sa turnira.

Bailly je prošle sezone potpisao novi ugovor na Old Traffordu, no iduće sezone u Manchesteru će mu se pridružiti Raphael Varane, što bi moglo smanjiti njegovu minutažu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!