NaslovnicaVijesti(VIDEO) Hrvatski navijači sa zastavom od 200 metara dočekali Dalića i igrače....

(VIDEO) Hrvatski navijači sa zastavom od 200 metara dočekali Dalića i igrače. Nevjerojatne scene iz Dohe

Hrvatski navijači su igrače i trenera Dalića prije utakmice protiv Kanade na Svjetskom prvenstvu dočekali ispred plaže hotela u kojem je smještena momčad.

Tom prilikom su razvili zastavu od 200 metara i zapjevali u znak podrške reprezentaciji, koja je kasnije savladala Kanadu sa 4-1. Svoj doček su ponovili i pred susret sa Belgijom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na plaži ispred hotela ponovo je osvanula najveća navijačka zastava, dugačka 201 metar i teška 95 kilograma. Tu zastavu su u Katar donijeli navijači iz Bribira i Crikvenice.

Hrvatska od 16 sati igra posljednju i odlučujuću utakmicu u grupnoj fazi protiv Belgije. Postoji više kombinacija sa kojima Hrvatska može do osmine finala Svjetskog prvenstva, ali najsigurnija za dobru atmosferu će biti ona u kojoj Hrvatska pobjeđuje.

Zlatko Dalić je to i najavio:

“Ovo je odlučujuća utakmica za prolazak skupine protiv druge momčadi svijeta. Očekujemo tešku utakmicu, nećemo se opustiti. I njima je jako važna utakmica.”

“Spremni smo, idemo probati riješiti ovo u svoju korist. Neće nam biti lako. Ne idemo na bod, koji bi nam bio dosta za prolaz. Takva igra donosi nešto loše. Moramo igrati kao što smo protiv Kanade. Digli smo kriterije, dobro smo igrali protiv Kanađana i vidjet ćemo što možemo napraviti. Nećemo puno mijenjati.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!