NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kylian Mbappe nahvalio Liverpool: Evo što je rekao za Trent Alexander-Arnolda...

(VIDEO) Kylian Mbappe nahvalio Liverpool: Evo što je rekao za Trent Alexander-Arnolda koji je kopirao njegovu proslavu gola!

Superzvijezda PSG-a Kylian Mbappe je pohvalio ‘zadivljujući’ tim Liverpoola u intervju za BBC Sport.

Kylian Mbappe nahvalio

Pogledajte ispod u videu kako francuski internacionalac izražava svoje oduševljenje sa ekipiom Liveroola koja je u formi, rekavši da su oni trenutno ‘mašine’.

Ekipa Jurgen Kloppa ima vodeće mjesto na tabeli Premier lige i sigurno će sada završiti 30-godišnje čekanje za osvajanje naslova.

Mnogo toga će se svoditi na izvanrednu formu Trenta Alexander-Arnolda, a Mbappe je tkaođer izdvojio desnog beka za pohvale i rekao je kako je ‘ponosan’ što je netko kopirao njegovo slavlje.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!