NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mbappeu se smije cijeli svijet zbog ova dva udarca na gol

(VIDEO) Mbappeu se smije cijeli svijet zbog ova dva udarca na gol

Reprezentacija Francuske sinoć je u sklopu posljednjeg kola Lige nacija doživjela poraz od Danske rezultatom 2:0.

Loš rezultat Francuza protiv Danaca stavio je točku na njihove slabe igre u ovom natjecanju, pa je tako nogometaš PSG-a, Kylian Mbappe, postao predmet sprdnje na internetu zbog svoja dva udarca na gol protiv Danske.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mbappe je protiv Danske odigrao jednu od najgorih utakmica za Francusku u posljednje vrijeme. Uputio je četiri udarca u okvir gola, ali bilo je i lopti koje Mbappe baš i nije uspio kontrolirati kako je želio.

Njegovi udarci su išli visoko u nebo, a Mbappe se u jednom napadu čak spotaknuo preko lopte kada se približavao šesnaestercu Danaca.

Bilo da se radilo o driblingu, nabacivanjima ili udarcu, Mbappe nije imao svoju noć protiv Danske.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!