NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mladi igrač Barcelone Moussa Wague devet mjeseci van terena nakon brutalnog...

(VIDEO) Mladi igrač Barcelone Moussa Wague devet mjeseci van terena nakon brutalnog sudara sa stativom!

Mladi igrač Barcelone Moussa Wague će biti van terena čak devet mjeseci nakon brutalnog sudara sa stativom.

Mladi igrač Barcelone

Ova 22-godišnjak je na posudbi u PAOK-u u grčkoj Super ligi, ali njegova sezona je prekinuta nakon što je prošli tjedan slomio koljeno u utakmici protiv Arisa.

Desni bek je operirao koljeno i sada će ostati u Barceloni oko devet mjeseci prije nego što se vrati u akciju.

Izjava katalonskog kluba glasi: “Igrač Barcelone Moussa Wague, posuđen PAOK-u ove sezone, uspješno je podvrgnut operaciji i rekonstrukciji ligamenata patele u desnom koljenu.”

“Operaciju je izveo dr. Ramon Cugat pod nadzorom medicinskog tima Barcelone.”

“Senegalski nogometaš također je imao napuknuće stražnjih križnih ligamenata i podvrgnut je konzervativnom liječenju.”

“Bit će van terena oko devet mjeseci, a ostat će u Barceloni tijekom oporavka.”

Wague se pridružio Barceloni iz belgijskog Eupena za naknadu od 5 milijuna eura u kolovozu 2018. U travnju 2019. debitirao je u La Ligi protiv Huesce u prvom od šest natjecateljskih nastupa.

Potom je posuđen Nici u siječnju 2020. godine, ali klub odbio aktivirati opciju kupnje, što je dovelo do njegovog privremenog boravka u Grčkoj.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!