NaslovnicaVijesti(VIDEO) Namještena utakmica za promociju u viši rang u Kolumbiji. Igrači Magdalene...

(VIDEO) Namještena utakmica za promociju u viši rang u Kolumbiji. Igrači Magdalene imali slobodan put do gola!

Bilo je dosta poziva na istragu o namještanju utakmice nakon što je Unión Magdalena promovirana na sumnjiv način u Kolumbiji zahvaljujući dva gola u sudačkoj nadoknadi.

Unión je igrao s Llanerosom u gostima i izgubio 1-0 zahvaljujući golu Diega Echeverrija u 81. minuti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No onda je Unión u 95. i 96. minuti postigao dva gola i u potpunosti preokrenuo rezultat i ostvario prolazak u viši rang na račun Fortaleze, koja je izgubila sa 2-1 od posljednjeplasirane Bogate.

Ethan Gonzalez je izjednačio rezultat, a onda je odmah i Jonathan Segura donio pobjedu, ali pogledajte samo na kakav način su to uradili. Kada su igrači Magdalene trčali prema golu, protivnički igrači se nisu ni potrudili da ih zaustave.

Pogledajte video ispod i procijenite sami da li je namješteno ili ne.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!