NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači Atletico Madrida izviždali Griezmanna dok je ulazio sa klupe!

(VIDEO) Navijači Atletico Madrida izviždali Griezmanna dok je ulazio sa klupe!

Antoinea Griezmanna navijači Atletico Madrida su izviždali na njegovom drugom debiju za klub u Ligi prvaka i to je zaista vrlo teško za gledati.

Navijači Atletico Madrida

Francuski reprezentativac se vratio u Atletico u posljednjem danu prijelaznog roka nakon dvogodišnjeg boravka u Barceloni.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Drugi put je debitirao u gostujućoj pobjedi nad Espanyolom prošlog vikenda, ali okršaj u Ligi prvaka u srijedu navečer sa Portom bio je njegova prva utakmica na Wanda Metropolitanu.

Navijači su i dalje uznemireni načinom na koji je otišao 2019 .godine i nisu krili svoje frustracije prije početka utakmice.

Od 0:50 u gornjem videu, najavljivač stadiona čita Griezmannovo ime i nailazi na ogromne podsmjehe.

Svaki drugi igrač je dobio podršku od domaćih navijača, dok je Griezmann izostavljen.

Potom je izviždan nakon što je ušao kao zamjena u drugom poluvremenu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!