NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nevjerojatan trenutak kada je Marlon Torres pokazao žuti karton igraču iz...

(VIDEO) Nevjerojatan trenutak kada je Marlon Torres pokazao žuti karton igraču iz protivničke ekipe!

Kolumbijski nogometaš je pokazao žuti karton protivniku nakon što ga je sudac ispustio na travnjak. Sinoć, u pobjedi America de Calija nad Alianzom Petrolerom (2-1), branič Marlon Torres odlučio je da na trenutak bude sudac, nakon što je pokupio karton kojeg je sudac ispustio i pokazao ga protivničkom igraču.

Nevjerojatan trenutak

Larry Angulo je postigao gol za pobjedu u 97. minuti, a uslijedila je i VAR provjera, što je izazvalo bijes kod igrača Alianze.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sudac je pokušao pokazati žuti karton igraču, ali ga je ispustio na travnjak. Tada je došao Torres. Podigroa je karton i pokazao ga protivniku prije nego što ga je vratio sucu.

Ovaj trenutak je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a snimak je prikupio milijune pregleda.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!