NaslovnicaVijesti(VIDEO) Novinar zaplakao tijekom intervjua s Messijem: "Samo želim da budeš sretan"

(VIDEO) Novinar zaplakao tijekom intervjua s Messijem: “Samo želim da budeš sretan”

Argentinski novinar Pablo Giralt nije mogao suspregnuti suze nakon intervjua koji je vodio sa zvijezdom PSG-a Lionelom Messijem. Scena se dogodila kada je Pablo trebao završiti intervju nakon što su zaokružili priču o dugogodišnjoj i uspješnoj karijeri Argentinca.

“Hvala ti na svemu. Želim ti da budeš jako sretan i da ti život ide dobro. Zaslužuješ to”, rekao je Giralt, a zatim su mu se oči napunile suzama. Leo se nasmijao i zahvalio, a onda je argentinski novinar objasnio koliko mu sve ovo znači.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Klinac sam koji dolazi iz malog grada. Cijeli sam život sanjao o ovome, ali nikada nisam mislio da ću imati priliku biti ovdje pored tebe. Zahvalan sam ti od srca za ovo”, rekao je novinar u suzama.

Messi je također dodao kako i njemu znače ovakvi trenuci kada vidi kako je utjecao na živote drugih ljudi.

“I sam sam emotivan kada vidim reakcije ljudi diljem svijeta koji su bili uz mene, koji su mi iskazivali divljenje, podršku kroz ovakve intervjue i slično. Jako sam zahvalan na ovakvim stvarima”, rekao je Messi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!